Mezőkeresztes - Alsózsolca kézilabda mérkőzés
Írta: Eleven Televízió   
2018. május 03. csütörtök, 10:37
alt

A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben játszotta soron következő NB II-es mérkőzését 2018. április 29-én. Ez alkalommal Alsózsolca csapatát fogadták otthonukban. A találkozóra délután 17 órától került sor.
Az 1. félidőt a keresztesi csapat két gólja indította, amire hamarosan megérkezett a zsolcai csapat válasza. A félidő első felében a hazai csapat magához ragadta a vezetést, egymás után háromszor  is megrezegtette a vendég csapat kapujának hálóját. A vendég csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a lemaradását.
A félidő második felében a vendég csapat próbálta behozni a hátrányát, azonban a próbálkozások sikertelennek bizonyultak, így a félidei eredmény 17:10 lett a hazai csapat javára.

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A 2. félidőt szintén a keresztesiek nyitották, de rövid időn belül a zsolcaiak is betaláltak ismét a kapuba. A félidő első felében a hazai csapat folyamatosan értékesítette góljait. 
A félidő második felében a hazai csapat sorozatos gólgyártásba kezdett, a vendég csapat minden próbálkozás ellenére sem tudta behozni a lemaradását.
A félidő végére a végeredmény 45:15 lett a keresztesi csapat javára.
 

 
 
A bajnokság állásáról és a mérkőzésekről IDE KATTINVA olvashatnak bővebben.

 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com