Mátészalka - Mezőkeresztes NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. november 01. kedd, 22:13
alt
Idegenbe utazott a mezőkeresztesi női kézilabda csapat október 22-én a soron következő NB II.-es mérkőzésére. Ez alkalommal Mátészalka csapata látta őket vendégül. A találkozó délután 16 óra 30 perctől vette kezdetét a mátészalkai sportcsarnokban.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a keresztesi csapat indította, de fél perc elteltével a hazai csapat kiegyenlített. A félidő első felében a két csapat felváltva értékesített gólokat, de a mátészalkaiak többször is átvették a vezetést. A félidő második felében a két csapatot többször is csak 1-1 gól választotta el egymástól. A félidő 2 gólos mátészalkai előny mellett 15:13-ra zárult.
 
A 2. félidőt a hazaiak indították, amire nem sokkal később meg is érkezett a vendégek válasza is. A félidő első felében a mátészalkaiak bizonyultak erősebbnek egyre csak növelték előnyüket. A félidő második felében a hazaiak előnye már 9 gólosra nőtt, a vendégek nem tudták behozni a hátrányukat. A félidő végére a mátészalkaiak előnye 10 gólosra nőtt, így a végeredmény 33:23 lett a hazai csapat javára.
 
Ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"A szezon eddigi leggyengébb játékával elszenvedtük első vereségünket. Sajnos egyetlen játékosunk sem játszott jól, így az egyébként erős hazaiak megérdemelten nyertek, bár a 10 gólos különbséget túlzónak tartom. Készülünk tovább a Füzesabony elleni rangadóra, amelyen legalább ilyen nehéz dolgunk lesz, de mindenképpen javítani szeretnénk."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com