Bozsik-torna - A BSC U11 és U13 csapatainak mérkőzései
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 18. kedd, 01:00
alt

2016. október 8-án a Bükkábrányi Sport Club U11-es és U13-as csapatai Bozsik tornán vettek részt Mezőkövesden. A 11-es korosztályban Mezőkövesd, Szentistván, Bogács, illetve Mezőkeresztes együttese versengett a Bükkábrányi SC csapata mellett a helyezésekért.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

Az U11-esek első mérkőzésükönmelyről felvétel nem készült Mezőkövesd csapata ellen léptek pályára, kiktől 7-0-ás vereséget szenvedtek el.

 

A 2. találkozójukon a BSC 11 évesei Mezőkeresztes ellen játszották, akiktől 4-0 arányban kaptak ki.

 

A 3. mérkőzésen, Bogács ellen mérkőztek meg. A találkozón az ábrányiaknak ötször sikerült betalálni az ellenfelük kapujába, míg a Bogácsianak csak kétszer, így a végeredmény 5-2-es bükkábrányi győzelem lett. A gólszerzők Miskolci Péter és Papp Milán voltak, akik közül Miskolci Péter 4 találatot szerzett.

 

A 4. találkozónamelyről szintén nem készült felvételSzentistván ellen mérkőztek meg, akiket Miskolci Péter 5, valamint Papp Milán 1 találata révén 6-2 arányban győztek le. Az eredmények tükrében tehát az ábrányi U11 es korosztály a tornán 3. helyezést érte el.

 

A BSC U13 csapata Mezőkövesd 1. és 2. számú csapata, Bogács, illetve Mezőkeresztes együttese versengett a helyezésekért.

 

Az U13-asok első mérkőzésüket Mezőkövesd 2. számú csapata ellen játszották, akiktől 8-0 arányban kaptak ki.

 

A 2. mérkőzésen az ábrányiak Bogács együttese ellen mérkőztek meg, akiktől 6-0-ás gólarányú vereséget szenvedtek el.

 

Az U13-asok 3. mérkőzésükönmelyről felvétel nem készültMezőkövesd 1. számú csapata ellen játszottak, akiktől 5-0 arányban kaptak ki.

 

A 4. mérkőzést - amelyről szintén nem készült felvétel - a bükkábrányi 13-as korosztály Mezőkeresztes csapata ellen játszotta. A találkozón 6 gól született, az ábrányiak előbb 2 találatot könyvelhettek el, a végeredmény 4-2 lett Mezőkeresztes javára. A gólszerző Zimányi Péter volt. Az eredmények tükrében az ábrányi U13-as korosztály a tornán 5. helyezést érte el.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com