Jótékonysági szüreti bál Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2016. október 17. hétfő, 09:01
A hagyományokhoz híven az idén is a hetedik osztály Szülői Munkaközössége szervezte Bükkábrányban október 15-én azt a szüreti mulatságot, melynek a bevételéből jelentős összeget fordítanak majd arra, hogy a tanév végén ballagó 8. osztály búcsúztatását támogassák. A bevétel a belépőjegyek, a tombolaszelvények, illetve a támogatói jegyek árából állt össze. A befolyó összegből 50 ezer Ft jut majd a ballagók támogatására, a fennmaradó rész a hetedikesek osztálykasszáját gyarapítja
Az immár 11. alkalommal megrendezésre kerülő mulatság bevezetőjeként Korán István köszöntötte a megjelent szülőket, pedagógusokat és a vendégeket. A nyitó műsorban a hetedikesek népzenével kísért rövid szüreti előadását kísérhették figyelemmel a vendégek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az est további részében a népes vendégseregé és a táncé volt a főszerep. Az asztalokra rakott étel és ital, valamint a talpalávalót szolgáltató Czikó Gábor és Barsi Péter gondoskodtak a felhőtlen hangulatról. A támogatók felajánlásából származó tombolanyeremények éjfélkor találtak gazdára, a kitartóbbak pedig egészen hajnalig koptathatták a táncparkettet.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com