Mezőkeresztes - Nyíregyháza NB II. Észak-kelet női kézilabda bajnoki mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. szeptember 28. szerda, 01:00
alt
A mezőkeresztesi női kézilabda csapat hazai környezetben lépett először pályára NB II.-ben az őszi szezon első mérkőzésén. Ellenfele a Kölcsey DSE volt Nyíregyházáról. A találkozóra szeptember 17-én került sor, délután 17 órától.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt az első percekben a keresztesi csapatnak sikerült indítani egymás után két találattal. Röviddel ez után azonban a vendég csapat egyenlített és 2:2 lett az állás. A félidő első felében a hazai csapat bizonyult az erősebbnek és folyamatosan megtartotta vezető pozícióját. A félidő második felében a keresztesi csapat előnye öt pontosra emelkedett, a nyíregyházi csapat nem tudta utólérni ellenfelét. Az 1. félidő végére a vendég csapat szépíteni tudott, de még így is három pontos maradt a hátránya. A mérkőzés állása 12:9 lett a keresztesi csapat javára.

A 2. félidőt ismét a hazai csapat indította, de szinte azonnal meg is érkezett erre a vendégek válasza. A félidő első felében a nyíregyházi csapat szinte tehetetlennek tűnt a keresztesiek erős támadásaival szemben, akik egyre csak növelték az előnyüket. A félidő második felében a vendég csapat igyekezett felzárkózni, de nem tudta behozni a hátrányát. A félidő végére a keresztesiek előnye hat pontosra emelkedett, így a végeredmény 28:22-lett a hazai csapat javára.

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com