Tanévnyitó ünnepség a bükkábrányi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2016. augusztus 30. kedd, 18:23
alt

Ugyan szeptember 1-én kezdődik majd a tanév, a Bükkábrányi Arany János Általános Iskolában már megtartották a tanévnyitó ünnepséget augusztus 30-án.
Az iskola tornatermében megtartott ünnepségen a szülők, tanárok és persze a gyerekek jelenlétében kezdődött el a 2016/17-es tanév. A rendezvényen jelen volt Bozsikné Vigh Marianna, a mezőkövesdi tankerület igazgatója is.
Az ünnepség az elsősök bevonulásával vette kezdetét, majd a Himnuszt követően a vakációt, a nyarat búcsúztató vers következett.
Derekasné Orosz Andrea intézményvezető köszöntőjét követően Bozsikné Vigh Marianna tankerületi igazgató is szólt a jelenlévőkhöz, majd az intézményvezető ismertette a tanévvel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és bemutatta az új pedagógusokat, valamint ismertette, hogy mely osztályt oktatja és milyen tárgyakat tanít.
Beszédét követően három első osztályos mondott verset, végleg elbúcsúzva az óvodától, üdvözölve az iskolát.
Ezután a legnagyobbak is köszöntötték a legkisebbeket, majd az első osztályosok megkapták az iskola jelképeit, a nyakkendőt és a jelvényt.
A kicsik fogadalmat is tettek, az ünnepélyes percek után pedig - mintegy jelképesen besétálva az iskolába - átmentek az "Arany-kapun".

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com