Negyedszer rendezik meg a motoros találkozót Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2016. augusztus 15. hétfő, 14:26
alt
A motoroké és a motorosoké lesz a főszerep augusztus 26-án és 27-én Mezőkeresztesen, ugyanis idén kerül sor a 4. Motoros Találkozóra, a Mezőkeresztesi Motoros Egyesület szervezésében. A programok már pénteken elkezdődnek délután négykor egy körmotorozással a városban, amelynek során a motorosok megmutathatják magukat, illetve invitálják a lakosokat is a Népkertbe, amely a további programok helyszínéül szolgál majd.
Délután 5 órától a húrok közé csapnak a zenekarok: elsőként a Rock Lady zenél majd, őket a Crossover együttes követi, majd a Jump Rock Band számait hallhatja a közönség. A miskolci Factory Fesztivál után másodszor Mezőkeresztesen áll színpadra a helyi illetőségű rapper, Márkypapa a Ghetto Funk Rap Tribute Band zenekarral, a napot pedig a Silex koncertje zárja.
Másnap a programok tovább folytatódnak. Délelőtt motoros túrával indul a nap, ezúttal a bükkábrányi Bányász Emlékházhoz, valamint Vattára és Csincsére látogatnak majd el a motorosok. Délután 3 órától már Mezőkeresztesen, a Népkertben veszi kezdetét a kétkerekű járművek ügyességi versenyek sorozata.
4 órától ismét a zenekarok veszik birtokba a színpadot. Elsőként az Izé Mega Hogyishívják hozza hangulatba a jelenlévőket, majd a Takszihárom zenekar lép színpadra. Fél 8-tól a Revival zenekar játszik, utánuk pedig a szombat este csúcspontja, az AB/CD zenekar koncertje következik, a találkozó zenei részét pedig a Bad Sector koncertje zárja.
Ismét lehetőség van sátorozni és főzőcskézni és az idén is érdemes tombolát venni, hiszen a fődíj egy robogó lesz.
Mindenkit szeretettel várnak tehát a kétnapos motoros találkozóra a mezőkeresztesi Népkertbe!

 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com