A mezőkeresztesi női kézilabda csapat tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2016. augusztus 03. szerda, 01:00
alt
Eredményes tavaszi szezont tudhat maga mögött a mezőkeresztesi felnőtt női kézilabda csapat. Most az ebben az időszakban lejátszott 10 találkozókról készült összefoglalót tekintetik meg mérkőzésről mérkőzésre. A tavaszi szezon első mérkőzését idegen környezetben Szerencs ellen játszotta a csapat március 17-én. A találkozó 41:21-ös gólarányú keresztesi győzelemmel ért véget. A mérkőzésen a legtöbb hazai gólt Kállai Gabriella értékesítette.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A soron következő mérkőzésen hazai környezetben, Alsózsolca csapata ellen léptek pályára a keresztesiek március 27-én. Ennek a találkozónak a végeredménye 32:26 lett az alsózsolcai csapat javára.
 
Március 31-én a keresztesi csapat a miskolci MEAFC együtteséhez utazott el. A mérkőzést 25:21-re nyerte meg a keresztesi csapat. A legtöbb vendég találatot Kállai Gabriella és Demeter Orsolya érte el a találkozón.
 
Április 10-én Diósgyőr együttese ellen lépett hazai pályára a keresztesi csapat. A mérkőzést 22:20-ra nyerték a keresztesiek. A vezető keresztesi gólszerző Demeter Orsolya volt.
 
Április 16-án a keresztesi csapat Tiszaújváros együttesét fogadta otthonában. Ez a mérkőzés ismét keresztesi győzelemmel zárult 34:22 gólaránnyal. A keresztesiek részéről a legtőbb gólt Demeter Orsolya értékesítette.
 
A soron következő összecsapásra április 26-án került sor. Ez alkalommal a keresztesiek hazai környezetben, Szerencs együttese ellen léptek pályára. A mérkőzést 39:27-re nyerte meg a mezőkeresztesi csapat. A legtöbb keresztesi gólt Eke Rebeka dobta kapura.
 
Április 30-án Alsózsolca otthonába látogattak a mezőkeresztesiek. A találkozót 25:24-re nyerte meg a hazai csapat.
 
Május 8-án a miskolci MEAFC csapatát fogadta otthonában a keresztesi csapat. A mérkőzésen 28:22-es gólarányú győzelmet arattak a keresztesiek. A hazai csapat részéről a vezető gólszerző Kállai Gabriella volt.
 
A soron következő mérkőzést május 14-én idegen környezetben játszották a keresztesiek Diósgyőr csapata ellen. A mérkőzést a vendég csapat nagyon szép 32:19-es gólarányú győzelemmel zárta. Ezen a találkozón a mezőkeresztesiek részéről a legtöbb gólt Kállai Gabriella értékesítette. Történelmi mérkőzés volt ez a keresztesi csapat számára, hiszen ezzel a győzelemmel a tabella első helyére került a csapat, megnyerték a bajnoki címet.
 
A szezon utolsó találkozóján a mezőkeresztesiek Tiszaújváros otthonába látogattak el. A mérkőzést 35:32-re nyerte meg a hazai csapat.
 
Mezőkeresztes felnőtt női kézilabdacsapata így a tavasszal lejátszott 10 mérkőzésből 7 győzelmet és 3 vereséget tudhat maga mögött. A 7 győzelemből 4-et hazai pályán, 3-at pedig idegenben értek el. A 3 vereségből kettőt idegen környezetben, egyet pedig hazai pályán szenvedtek el. A szezon végére a keresztesi csapat 32 ponttal megnyerte bajnokságot, a tabella legfelső fokáról várhatják az őszi folytatást.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com