A Mezőnyárádi SE felnőtt csapatának tavaszi szezonja
Írta: Eleven Televízió   
2016. június 28. kedd, 01:00
alt
Véget ért a bajnokság a Megyei III. osztályban szereplő Mezőnyárád felnőtt együttese számára. Most a tavaszi szezonban lejátszott találkozókról készült összefoglalót és gólokat tekintetik meg mérkőzésről mérkőzésre. Az első tavaszi fordulóban a nyárádiak március 13-án hazai környezetben léptek pályára Tiszapalkonya együttese ellen.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 

A találkozó 4-1-es tiszapalkonyai győzelemmel ért véget. A nyárádi gólszerző Koza István volt.

Március 19-én idegen környezetben játszottak a Bükkábrányi Bányász csapata ellen, akiktől 3-1 arányban kaptak ki. A nyárádi gólszerző Harangozó Ákos volt.

Március 26-án hazai pályán mérkőztek meg Mezőcsát együttesével, akiket Harangozó Ákos 3, Nagy Gergő 2, valamint Kuzmi László és Birinyi Ákos 1-1 találata révén 7-2 arányban győztek le.

Április 2-án került sor a Mezőkeresztes-Mezőnyárád találkozóra. A mérkőzés 6-2-es gólarányú keresztesi győzelemmel ért véget. A nyárádi gólszerzők Koza István, Német Róbert és Harangozó Ákos voltak.

Április 9-én a nyárádiak Szomolya együttese ellen mérkőztek meg hazai pályán, akikkel szemben 1-1- es gólarányú döntetlent sikerült elérniük. A gólszerző Pásztor Levente volt.

Április 16-án a nyárádiak Bükkszentkereszt együtteséhez látogattak a soron következő bajnoki fordulóban. A mérkőzésen 4-1-es gólarányú bükkszentkereszti győzelem született. Az egyetlen nyárádi gól szerzője Birinyi Ákos volt.
 
Április 23-án hazai környezetben léptek pályára Szakáld csapata ellen. A találkozón 4-0-ás gólarányú hazai győzelem született. A nyárádi gólszerzők Hegyi Tamás, Cseh Tamás, Német Róbert és Guti Gergely voltak.

Május 1-én Tiszalúc együttese érkezett a nyárádiakhoz, akiktől 9-1 arányban kaptak ki. A gólszerző Német Róbert volt.

Május 7-én Sajóörös együttese látta vendégül a Mezőnyárádiakat. A nyárádiak Cseh Tamás, Pásztor Levente és Deme János találatai révén 3-2 arányban nyertek.

Május 14-én Tiszabábolna együttesét látták vendégül a Mezőnyárádiak. A bábolnaiak 7-6 arányban győzték le a nyárádiakat. A 6 nyárádi gól közül 2-2-t Hegyi Tamás és Nagy Gergő, míg 1-1-et Pásztor Levente és Német Róbert szerzett.

Május 22-én Köröm csapata fogadta a nyárádiakat, amely találkozón a hazaiak 2-1 arányban győztek. A nyárádi gólszerző Himer Gyula volt.

Május 28-án Borsodivánka együttese ellen játszottak a mezőnyárádiak hazai pályán. A végeredmény 9-1-es nyárádi győzelem lett. Az nyárádi gólszerzők Német Róbert, Nagy Gergő, Vágási Tamás, Birinyi Ákos, Vályi-Nagy Levente és Tóth József voltak, akik közül Német Róbert 4 találatot szerzett.

Az utolsó bajnoki fordulóban a nyárádiak június 4-én Mályi csapata ellen játszottak a idegen környezetben. A találkozó végeredménye 7-1-es mályi győzelem lett. Az nyárádi gólt Koza István szerezte.

Mezőnyárád felnőtt csapata tehát a tavasszal lejátszott 13 mérkőzésből 4 győzelmet, 1 döntetlent és 8 vereséget tudhat maga mögött. A győzelmek közül 3-at hazai környezetben, 1-et idegen pályán értek el. Az egy döntetlennel végződő mérkőzést hazai közönség előtt érték el, míg a 8 vereség közül 5-öt idegenben, 3-at hazai pályán szenvedtek el.

Az bajnokság végére – az őszi és tavaszi teljesítményt összegezve – a tabellán 12. helyen zártak, összesen 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 17 vereséggel.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com