Napsugaras Napok a bükkábrányi óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2016. június 14. kedd, 17:57

Napsugaras Hetet tartottak a bükkábrányi óvodában június 6. és 10. között. A gyerekeket minden nap más, érdekesebbnél érdekesebb program várta. Az első nap arcfestéssel és csillámtetoválással készültek az óvónénik, a gyerekek pedig sorra alakultak át bohóccá, cicává, pillangóvá vagy éppen tigrissé.
A Napsugaras hét második napján az összes ovis a harsányi Kalandparkba kirándult. A kiscsoportosok a délelőttöt, míg a középső- és nagycsoportos gyermekek a délutánt is ott töltötték. Kirándultak lovaskocsival, traktorral, megkóstolhatták a kecsketejet, horgászhattak, csónakázhattak, lovagolhattak.
Szerdán az utazó planetárium érkezett az óvodába: Aba és Lana segítségével megismerhették a Naprendszert, a csillagjegyeket, a bolygókat. A kirándulást és a planetárium megtekintését az Ábrányi Ifjúságért Közalapítvány támogatása tett lehetővé.
Pénteken zárult a hét programja: először minden gyerek buborékfújót kapott, melyet az óvoda udvarán próbálhattak ki. Ezután a bölcsődések és az óvodások együtt nézték meg az óvónénik bábelőadásában a Vajas pánkó című mesét. 

 

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com