Ballagás a József Attila úti óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2016. június 07. kedd, 14:40
A mezőkeresztesi József Attila úti óvodában június 4-én, szombaton 1/2 10-kor gyülekeztek a gyerekek és a szülők, hogy részt vegyenek az intézmény tanévzáró ünnepélyén és elbúcsúztassák azt a 19 gyereket, akik szeptembertől már nem itt, hanem az iskola első osztályában kezdik a tanévet.
Az ünnepi műsor előtt Czirják Károlyné az intézmény vezetője köszöntötte a gyerekeket és a szülőket. Három szülőnek külön is megköszönte az az áldozatos munkát, amellyel az elmúlt években segítették az óvodai dolgozók tevékenységét. Az ünnepség első részében előbb a kicsik búcsúztak a most ballagóktól. Egy-egy vidám, zenés műsorral, illetve versekkel engedték útjukra a nyagycsoportosokat. A legkisebbek műsora után a középsősök következtek, akik játékos formában többek között közlekedési tanácsokat is adtak mindenkinek "Csodajárgányok" című műsorukban.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezek után a legnagyobbak léptek színre. Ők népi játékokat elevenítettek fel, majd versekkel köszöntek el a kisebbektől és az óvónéniktől egyaránt. A műsort követően pedig tarisznyával a nyakukban még utoljára végig járták az ovi termeit és udvarát, valamint átbújtak az életkorukat jelképező, virágokkal díszített hatoson.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com