Szerencs - Mezőkeresztes női bajnoki kézilabda mérkőzés - összefoglaló
Írta: Eleven Televízió   
2016. március 21. hétfő, 13:19
alt
Idegen környezetben Szerencs csapata ellen játszotta a tavaszi szezon legelső mérkőzését a mezőkeresztesi női kézilabda csapat. A találkozóra a szerencsi sportcsarnok pályáján került sor, március 17-én délután 17 óra 30 perctől. A keresztesi csapat nagyon szép eredménnyel nyerte meg az őszi szezont, így az első helyről indultak a megmérettetésre. A szurkolók mint mindig, most is szép számmal látogattak ki a mérkőzésre és hangos biztatással drukkoltak kedvenc csapatuknak.
 
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az 1. félidőt a keresztesiek nyitották, egymás után 4 gólt is sikerült értékesíteniük, amire válaszképpen csak percekkel később érkezett meg a szerencsiek első találata. A félidő első felében a vendég csapat tovább növelte az előnyét, ezzel megtartva a biztos vezetést. A hazai csapat nem igazán tudott mit kezdeni a keresztesiek erős támadásával. A félidő második felében a szerencsiek próbáltak felzárkózni, egymás után háromszor is betaláltak a keresztesi kapuba, de nem tudták útól érni ellenfelüket. Az első félidő 11 pontos keresztesi vezetéssel 21:10-re zárult.
 
A 2. félidőt ismét a keresztesi csapat gólja nyitotta. Azonban a félidő első felében a szerencsiek igyekeztek felzárkózni, a két csapat felváltva szerzett pontokat. A félidő második felére a keresztesiek már 18 ponttal vezettek, a hazai csapat egyszerűen tehetetlennek bizonyult az erős keresztesi támadással szemben. A félidő végére a vendég csapat előnye 20 pontosra emelkedett. Így a mérkőzés végeredménye 41:21 lett a mezőkeresztesi csapat javára.
 
ifj. Palatics Attila, a mezőkeresztesi csapat vezetője így értékelte a mérkőzést:
"A tavaszi szezon első mérkőzésén magabiztos győzelmet arattunk a lelkes és sportszerű szerencsiek ellen. Hullámzó volt a játékunk, de a legfontosabb az volt ezen a mérkőzésen, hogy minden játékosunk megfelelő formába kerüljön a rangadókra."
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com